Despre Beer o'Clock

descopera povestea barului nostru
afla mai multe

"Anyone can drink beer, but it takes intelligence to enjoy beer"
Stephen Beaumont

despre bar

Pionieri in Craft Beer

Suntem in primul rand entuziasti ai berii bune, asa ca din 2010 iti oferim una dintre cele mai variate game de bere craft pe care o vei gasi intr-un bar din Romania. Imbunatatim mereu lista de beri, incluzand atat cele mai fresh aparitii de pe plan local, cat si beri consacrate in randul cunoscatorilor de bere din toata lumea. Toate acestea pentru ca tu sa te bucuri de o experienta completa de fiecare data cand ne treci pragul.

Meniul include un set generos de beri pe care le vei gasi constant in bar - meniu ce poate fi consultat aici - si de asemenea o lista saptamanala de beri la draft, ce poate fi vazuta aici. Pe langa toate acestea, te surprindem mereu cu aparitii surpriza, pe care le poti descoperi cand ajungi intr-un din locatiile noastre.

Let's Have a Beer

Chiar daca nu esti un entuziast al berii craft, sau nu stii prea multe despre IPA-uri, porters sau belgian ales, te asteptam sa ne faci o vizita. Barmanii Beer o'Clock sunt mereu dispusi sa iti sugereze cele mai bune beri in functie de preferintele tale si de asemenea sa iti raspunda la intrebarile pe care le ai referitoare la diferitele tipuri de bere si diferentele dintre acestea.

Asa ca ia-ti prietenii si vino sa ne bucuram impreuna de o bere proaspata, de calitate. Cheers!

beer o'clock in imagini